Giresun’un Düzenlenen Bulancak Durağı Girişi Hedefe Ulaştı Mı?

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun vaat ettiği projeler arasında yer alan ve üç yıl önce şehre kazandırılan ilk projelerinden biri olan Bulancak Durağı Şehir Girişi Projesi beklenen hedefine ulaştığı ifade edildi. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise bu projenin Giresun’a çok şey kazandırdığını söyledi. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Şehir girişini düzenleyen ve şehir içinden...

Giresun’un Düzenlenen Bulancak Durağı Girişi Hedefe Ulaştı Mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun vaat ettiği projeler arasında yer alan ve üç yıl önce şehre kazandırılan ilk projelerinden biri olan Bulancak Durağı Şehir Girişi Projesi beklenen hedefine ulaştığı ifade edildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise bu projenin Giresun’a çok şey kazandırdığını söyledi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Şehir girişini düzenleyen ve şehir içinden sahil yoluna trafik tahliyesini hızlandıran bu projemiz olmazsa olmazımızdı. Dolayısıyla göreve geldikten sonra yapımına başladığımız ilk projemiz oldu. Çalışmalar istenildiği gibi gitti ve kısa zamanda bu projeyi hayata geçirdik. Yolda sokakta karşılaştığımız hemşehrilerimiz projenin amacına ulaştığını söylüyor. Bu durum da bizleri mutlu ediyor. Projemizle birlikte hem şehir girişimiz modernleşti hem de trafik akışı oldukça rahatladı. Böyle mega projelerimiz ikinci dönemimizde devam edecek. Söz verdik yaptık, açıklayacağımız yeni projelerimizi de aynı şekilde yine vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran ve Giresun’umuza değer katan projeleri durmaksızın gerçekleştirmek için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Giresun’un Düzenlenen Bulancak Durağı Girişi Hedefe Ulaştı Mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.